Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy tetszik az akváriumom? (:

Hogy tetszik az akváriumom? (:

Figyelt kérdés

Egy fluval edgeről van szó:

[link]

A növények benne:

törpe vizilándzsa, vízicsillag, valamelyik fajta tündérhínár és gömbmoha.

Tudom, a hínár lehetne fényesebb helyen, de úgy vettem észre, hogy jelen helyzetében is sokat nő, a tetejét már többszőr lecsipegettem, néhányat leültettem mellé.

Illetve azt meg tudná valaki mondani, hogy a nanát hogyan kell szétválasztani? Mert már kb dupla szélesre nőtt, és olvastam, hogy szét lehet ültetni, de olyan vastag töve van, hogy nem tudom ezzel mit kezdjek... csak "törjem" ketté?

2011. okt. 16. 20:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Néztem hogy ez a Fluval edge milyen mikor üres, de nem értem, hogy működik ez az akvárium?

[link]

Középen levegő jön be azon a csövön?

2011. okt. 17. 01:36
 22/36 A kérdező kommentje:

nem-nem, az a szűrőnek a csöve, amin kiszívja a vizet. A képen amit linkeltél van rajta egy szivacs, mert ugye nano akváriumról van szó, nehogy beszippancson valakit :)

[link] ilyen maga a szűrő (plusz ugye a szűrőanyagok a kis kosárban, jobb oldalt), elrejtve a hátsó dobozban.

A tető üveglap pedig rá van ragasztva, abból van kivágva egy rész, ahol nyitott, de az is lezárható egy fedéllel. Kicsit nehézkes ezen keresztül megoldani 1-2 dolgot, de vannak külön ehhez tervezett mindenféle hajlított holmik, amik kicsit megkönnyítik. A berendezés nagyságára kell odafigyelni, hogy beférjen a felső résen.

Ja és még annyi, hogy levegő jut be elég, mert a fedél teteje lyukacsos, úgyhogy levegőzik, nem teljesen zár le.

2011. okt. 17. 02:39
 23/36 anonim ***** válasza:
hjaa, akkor ez egy ilyen akasztós külső szűrő szerűség benne, hm, az jó.
2011. okt. 17. 12:57
 24/36 anonim ***** válasza:
Kár piszkálni, jól eltaláltad. Még egy dologgal lehetne feldobni ennél is jobban, egy tengerkék vagy királykék háttérfóliával.
2011. okt. 17. 14:58
 25/36 anonim ***** válasza:

nem rossz :)

amúgy látszik, h nemrég indítottad, be.

hogy öszinte legyek, kicsit egyszerűnek tűnik, de amúgy másképp jó(pl. hiányzik egy pár előtéri növény, bár a hínárokhoz nem tudom mi passzolna)

2011. okt. 17. 15:13
 26/36 A kérdező kommentje:

szerintem a kék háttér elgagyisítaná. És nem is illene a zöld növényekhez, ehhez a lila fal sokkal jobb.

Hát relatív hoszabb idő óta működik már, kicsit több, mint fél éve, csak a növényeket egy csiga invázió egyszer kiírtotta és amit most a képeket láttok már a második generáció.

2011. okt. 17. 15:22
 27/36 Doruss ***** válasza:
Ez nagyon szép! :) Egyébként szerintem sem lenne jó a kék háttér, viszont egy fekete nem lenne rossz.
2011. okt. 17. 16:13
 28/36 anonim ***** válasza:

☻ ügyes vagy grat!!!!!

nagyon szép

2011. okt. 17. 17:25
 29/36 anonim ***** válasza:

Jól néz ki.

Én mondjuk kicsit aggódom, amiatt a hínár miatt ott a sarokban, nincs valami sok fény fölötte, épphogy éri a szélét. Lehet, hogy lesznek hiánytünetei.

2011. okt. 17. 19:01
 30/36 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig egész élethű a sima tengerkék alap. Nézd csak meg:

[link]

2011. okt. 17. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!