Ha a vitorlásom csipkedte az almacsigákat, akkor más csigákat is fog?
Lejjebb olvastam, hogy terraplazán lehetne szép csigákat szerezni és én nagyon szeretnék, de a vitorlásaim halálra szadizzák az almacsigáimat, akik emiatt éjjeli életmódra váltották :/ Az egyik már nem is igazán csinál semmit... Ez egyébként csak a vitorlások miatt van, vagy más oka is lehet?
Mondjuk egy nagyobb csigát /pl. jar-jar/ is ugyanígy bántanának?
Nekem a teljes akváriumot kiirtotta 3 vitorlás szépen halanként, pedig voltak náluk nagyobb halak is.
Voltak csigák(nevük nem jut eszembe) amik nyalták az akvárium faláról a piszkot, meg az aljáról és nagyon szaporák voltak(több 100 egy ikrázással). Azokat bezzeg nem bántotta.
rendben, kipróbálom :) köszi
egyébként "ő" az vitorlás, akiről kérdeztem nemrég, h miért pipál... még mindig csinálja, de valszeg csak unalomból. ma is olyan ideges volt, amikor dobtam be harcsatablettát, megkergette a neonokat, akik odagyűltek, még a tesóját is ijesztgette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!