Mekkora egy frissen született guppi ivadék?
Nem tudjuk mikor születhettek, mostanában nem nagyon volt időnk ücsörögni az akvárium előtt sajnos, így nem is figyeltük a lehetséges kisguppikat, csak véletlen találtunk rá 2-re az akváriumban. Nem tudom, mióta lehetnek meg, de már kb egy-másfél cm hosszúak. Szerintetek az mekkora lehet? És az oldalukon mind a kettő kezd narancssárgás lenni.
Szóval mennyivel kisebb egy újszülött guppi?
:oooooooooooooooVooooooooooooooooooooooooooooooooooo
jó ég! Akkor jó vaksi lehettem...
hát nem tudom, de azért nekem úgy tűnik, h egy fél centi van. De azért nagyon kicsin születnek..
Nem, közel sincsenek fél centisek. Képzeld el azt, hogy az anya olyan 6 cm. Képzeld el a terhességi foltot a hasa alján. Az ott átlagban 30 poronty.
Amúgy nagyon el tudnak bújni, nem csoda, hogy nem vetted őket észre. A szülők sem, ezért élnek.
Még azt akartam kérdezni, hogy mindig ennyire átlátszanak a kicsik???
Hamar megeszik őket.
Jézusom, dehogy látszik így át. Ez egy albínó guppi, de abból is valami nagyon furcsa torz nem is tudom mi...
A terhesség vége felé erősebb lámpánál kivehetőek a kicsik, de azért nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!