Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit tegyek az akváriumomba?...

Mit tegyek az akváriumomba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy 20 literes akváriumom és szeretném ha színesebb lenne.. van benne egy agyagból készült hely ahova elbújhat a hal ennyi... 1 betta található az akváriumomban.

szeretném ha jól érezné magát! Ajánlanátok valamit?

2011. szept. 4. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez elég színes? :)) xD

[link]

2011. szept. 4. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:
most miért kell ilyen bunkónak lenned? én csak szépen megkértem :'( :'( :'( :'((((
2011. szept. 4. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:

o.O

Miért voltam bunkó? :/

2011. szept. 4. 18:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát küldtél egy olyan oldalt amire az van írva,hogy not found :( nem tudnád újra küldeni? :)
2011. szept. 4. 18:18
 5/10 Platypus ***** válasza:
Ha van legalább 15 watt fényed akkor vehetsz bele Rotala növényt. Piros levele van, elég dekoratív. Kevesebb fénynél az Anubias gold elég látványos, élénk citromzöld a növény.
 6/10 A kérdező kommentje:
ja mostmár beadta... igen elég színes de ez túl drága nekem :)))))
 7/10 A kérdező kommentje:
Playtus kösziii! :)
2011. szept. 4. 18:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Platypus* =)
2011. szept. 4. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Esetleg ha gondolod betehetsz neki egy kisebb vasfát. Az egész dekoratív, és még természetes is :) Viszont ha úgy döntesz hogy veszel neki ilyet, akkor alaposan nézz utána, hogy hogyan kell előkészíteni... Meg persze növényeket is tehetsz be neki, a betta szeretni a sűrű növényzetet :) Kisebb fényigényű pl. az anubias nana, a Cryptocoryne fajok, jávai moha, ilyenek... A díszhal infón utána tudsz nézni az igényeiknek.
2011. szept. 4. 20:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszii!
2011. szept. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!