Érzékenyebb hal a molli mint a guppi?
Figyelt kérdés
20 literes, szűrős, levegőztetős, élő növényes akváriumom van, 6 hallal. 3 guppi és 3 molli. Sajnos az egyik molli elpusztult és nem értem, hogy miért. Reggel még úszkált és kb 20 perc múlva már a talajon feküdt élettelenül. Az akváriumom belső falán nyálka van mi lehet ez? Lehet köze a hal elpusztulásához?2009. ápr. 20. 08:52
1/2 anonim válasza:
a molli kenyesebb mint a guppi ,a nyalkas dolog gondolom algasodas lehet,barna alga is lehet keves fenytol. A mollinak kell a 25 fokos viz,szereti a jo minosegu tiszta vizet.Ha egy kicsitt zold algas sem baj mert azt is kedveli.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval,de a nyálkás üveg lehet akkor is, ha túl sok bomló anyag miatt elkezd büdösödni és buggyani a víz.Ez attól van, ha sok növény kihal vagy túl vannak etetve a halak. Persze nem azt mondom, hogy biztos baj van a vizeddel, csak nekem akkor kezdtek "ok nélkül" pusztulni a halak, amikor algás volt az aksi, aztán raktam bele algaölőt(előírás szerint) és a sok rohadó alga miatt megbuggyant a víz, a halakon akkor sem látszott semmi csak kicsit közel voltak a felszínhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!