Elbizonytalanodtam! 10 éves fiam kapott egy 20 literes akváriumot, mivel én nem értek a halakhoz ezért az eladó véleménye szerint vettem hozzá a dolgokat! Tovább lent?
A gyereknek inkább vegyél egy tengerimalacot, nagyon békés, kedves, nyugodt állatok, nem olyan harapósak, mint mondjuk a hörcsögök, jobban tűrik a tutujgatást. Csak készülj rá, hogy neked kell javarészt takarítani.
Viszont az akvárium a lakás dísze lesz, és igazán jó érzés elé ülni, és nézni a halaid ficánkolását, játékát.
Az üvegesnek mondd meg, hogy víz lesz az akváriumban, nem terráriumi állat, csinálja kicsit vastagabb üvegből, nehogy szétvesse majd a víznyomás egy idő múlva. De én még mindig megkérdezném a kereskedőket, egy használt jobb áron van, mint egy új, még ha baráti áron adják is. Legfeljebb ha sokallod, nem veszed meg, de megérdeklődted, és tudod, jobban jársz -e egy újjal vagy sem.
A nagyobb akváriumba motoros szűrőt kell majd tenni, mert a mostani légpumpás szivacsszűrő oda kevés.
Hogy pontosan milyet, azt elsősorban az akvárium mérete határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!