Ékszerteknősöket szeretnénk venni, milyen árban kaphatóak? És az akvárium?
szia!
ez attól is függ, hogy hol laksz,és mekkora teknőst szeretnél,és hogy folyton növelni akarod az akvárium méretét, vagy rögtön egy naggyal kezdesz..(mekkora helyed van?) mondj pár adatot, mert ez így azért nem olyan jól behatárolható dolog.
mellesleg kérlek legközelebb a hüllős kérdést ne a halak,akvarisztika témában tedd fel.
Caelestis
Szia!
Nekem van ékszertekim és olyan 2500-3000 ft körül van az áruk, de ez attól is függ, hogy mien fajta(királyteki,sárgafülű,pirosfülű)!Az akvárium, se drága nekem egy olyan kb.30x50-es van és a tekimkb 8 hónapos és még jóóh neki bőőven!És ez olyan 5-10000 ft között terjeng persze a méretétől függ, de lehet olcsóbban is kapni, de olyan 10000ft fölé még a legnagyobb se megy!
Jajj nekemis vannak :D vagyis már csak egy..
Egy időset vegyél amugy mert én kettőt vettem egyik meghalt utánna vettem egy kicsit de a nagyobbik megette a kicsi fejét.. :S Amugy kettőt ajánlatos venni mert egyedül rosz neki.
én 2500 3000FT-ért vettem őket.akvárium meg nagyságtól függ. :) Lehetőleg olyan akváriumot ami nagy és sok víz fér bele mert azt szeretik (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!