Szerintetek ez a társítás így megfelelne?
Szerintetek a Platti, szifó, mézgurámi és a vörös-neon jól tarthatóak egymás mellett? Ahogy utánanéztem, ezek a fajok békések, és viszonylag kezdő akvaristának is ajánlhatóak. Hőmérsékletet tekintve a 24-26 C° lehetne a közös nevező.
(Mellesleg régebben is volt akváriumunk, de akkor kellő tapasztalat hiányában elég balul sültek el a dolgok, viszont felmerült bennem, hogy most talán ismét nekikezdenék a haltartásnak.)
Tanácsokat, tapasztalatokat, kritikákat megköszönném :)
Rakj inkább karcsú díszmárnát + ékfotos razbórát,
azok szebbek és nem esznek növényt.
Köszönöm a válaszokat :)
Igen, az ékfoltos razbórára már én is gondoltam, a márnák viszont annyira nem szimpatikusak. Nekem a plattik anno nem bántották a növényeket, úgyh. ők továbbra is tervbe vannak véve :)
A szifó helyett viszont lehet, hogy keresek valami kevésbé helyigényes fajtát, mert ezt a kis csapatot egy olyan 70-80 liter körüli aksiba tervezem, és nem szeretném megkockáztatni, hogy a szifó "klausztrofóbiás" legyen, és emiatt szadizza a többieket.
A Bettáról mi a véleményetek xifó helyett? Nekünk régebben volt ilyen halunk, és soha nem bántotta a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!