Szőlőtőke probléma vagy sem?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy szőlőtőkének mondott cuccot. Az eladó azt mondta, hogy "konyhakész", azaz csak egy picit lemosom és mehet az akváriumba. Az a gondom, hogy lebeg a víz felszínén. A színét nem ereszti, nagyon szép de az istenért sem akar lesüllyedni. Átvertek, vagy legyek türelmesebb....?2011. aug. 16. 16:22
1/4 Salx Narval válasza:
Érdemes lenne kivenni és egy lavórban megvárni azt a pár napot amíg elmerül, hátha mégsem " konyhakész".:D Türelem időbe telik amíg egy kiszáradt tőke teleszívja magát vízzel és elmerül.Én egy hetet mindenképp várnék vele, ha elmerül, ha nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor várok.
2011. aug. 16. 17:45
3/4 anonim válasza:
Le is súlyozhatod, maradhat az akváriumban. Mérettől függően 1-4 hét alatt fog lesüllyedni, de ha nagyon nagy, akkor akár másfél hónapig is eltarthat a folyamat.
4/4 A kérdező kommentje:
Lemértem, 75 cm hosszú ágas-bogas. Egy 240 l akváriumba lesz, megpróbálom lesúlyozni. Most egyenlőre ázik, egy kádban... A bevezetőben már írtam, hogy nem ereszti a színét, tehát jónak mondható.
2011. aug. 16. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!