Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szőlőtőke probléma vagy sem?

Szőlőtőke probléma vagy sem?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy szőlőtőkének mondott cuccot. Az eladó azt mondta, hogy "konyhakész", azaz csak egy picit lemosom és mehet az akváriumba. Az a gondom, hogy lebeg a víz felszínén. A színét nem ereszti, nagyon szép de az istenért sem akar lesüllyedni. Átvertek, vagy legyek türelmesebb....?
2011. aug. 16. 16:22
 1/4 Salx Narval ***** válasza:
Érdemes lenne kivenni és egy lavórban megvárni azt a pár napot amíg elmerül, hátha mégsem " konyhakész".:D Türelem időbe telik amíg egy kiszáradt tőke teleszívja magát vízzel és elmerül.Én egy hetet mindenképp várnék vele, ha elmerül, ha nem.
2011. aug. 16. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor várok.
2011. aug. 16. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Le is súlyozhatod, maradhat az akváriumban. Mérettől függően 1-4 hét alatt fog lesüllyedni, de ha nagyon nagy, akkor akár másfél hónapig is eltarthat a folyamat.
2011. aug. 16. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Lemértem, 75 cm hosszú ágas-bogas. Egy 240 l akváriumba lesz, megpróbálom lesúlyozni. Most egyenlőre ázik, egy kádban... A bevezetőben már írtam, hogy nem ereszti a színét, tehát jónak mondható.
2011. aug. 16. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!