Nekem is azért nem tetszik mert még véletlenül sem adja vissza a halak természetes élőhelyét..
Rendben hogy mindenkinek más az ízlése,de nem kell ám a halakat sem kínozni..(mit gondoltok miért lett tiltott a gömb akvárium?? mert kínzás volt a halaknak)
Igez, hogy max 4-6 hal fér el benne, de nem mindegy, miből. Neonból például tilos ennyit tartani. Guppiból mondjuk elképzelhető 6 darab, esetleg endlerből 8. Én olyan 30 literesnek nézem az akváriumot.
Viszont nekik is megfelelő életkörülmények mellett elég ez, ami most nincs meg.
Nekem tetszik . Ehez a kék kőhöz nagyon jól mutatnának citrom garnélák.
Őőőőő...
Őőőőő...
Hát maradjunk annyiban, hogy van hova fejlődni! :D
Utolsó jól mondja. Ha majd lesz mögötted 10-20 évnyi akvarista múlt, akkor megérted, hogy a többségnek miért nem tetszik.
Ez nekem nem akvárium, hanem egy 5 éves gyerek szobájába való dísz, amibe műnövényeket, és műanyag halacskákat tudok elképzelni. A víz egy izgalmas, mutatós közeg, de a Te akváriumodban annyira ... tényleg a természetellenes szó a legjobb kifejezés.
Gondolom kezdő akvarista, fogjátok már egy kicsit vissza magatokat...
normálisan is el lehet mondani a véleményeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!