Szép nekem is ilyesmi volt az első akváriumom :)
Szerintem guppikat tarts benne....
Ez ugye akvárium akar lenni amibe majd halak lesznek??(vagyis nem terrárium)
Nekem nem tetszik,mert nem természetes.
A kék kövektől frászt kapok.
A háttérkép mint vízesés pont nem való oda.Ha akvárium akkor vizalatti képet kéne háttérképnek raknod,hogy beleolvadjon az akváriumba.Pl ilyet:
De ha valami különlegeset akarsz akkor legyen a háttér olyan egyedi pl ilyen:
Nekem kifejezetten tetszik a kék kő, meg ahogy az egész akváriumod kinéz.. :) Szerintem ügyes vagy :)
Ne foglalkozz más ízlésével, egy akvárium nem feltétlenül attól szép, mert vagy futurisztikus vagy mert természetnek megfelelő.
Szerintem nagyon passzolnak egymáshoz a színek és hangulatos! Én sokáig tudnám nézegetni :)
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
Az esztétikai részbe nem mennék bele, szerintem természetellenes, nem szép, de ha neked ez tetszik, akkor semmi gond.
Itt a legnagyobb probléma, hogy az akváriumod életképtelen, sem haltartásra, sem növénytartásra nem való.
Az aljzat túl vékony, nem lehet bele növényt ültetni, legalább 3-5 centinek kell lennie. A növényt el kell ültetni, a kosár csak szállításra van. Világításra is szüksége van, így 1-2 héten belül kipusztul, neki nem elég a szórt fény, ami a szobádban van.
A kagylókat azonnal vedd ki, a neonhal lágyvízi, a kagylók pedig meszesek, tehát felkeményítik a vizet.
Mindemellett túl kicsi a neonoknak ez az akvárium, minimum a duplája kellene, valamint neonból is legalább 10 darab.
Rengeteg dologról nem beszéltem még, de lényeg a lényegben, hogy ebben így néhány hétnél tovább semmi nem fog életben maradni.
szerintem szép:) nem kell az egyik akváriumnak olyannak lennie, mint a másiknak, jó, hogy kísérletezel
szerintem is elbírna több növényt, de amúgy tetszik:)
Az akvárium kicsi,és kevés növényzet van benne.Megvan hogy mekkora akváriumba max.mennyi hal mehet bele,ha a megfelelő élet körülményt akarod biztosítani neki.Ilyen kicsi akváriumba max.4 darab hal mehet.
Ha többet raksz bele el fognak pusztulni..
A kagylók tényleg keményítik a vizet,de ha tudsz ez ellen tenni akkor maradhatnak a kagylók is..De ahogy elnézem te még nagyon kezdő akvárium rajongó vagy,így nem vagy tisztában a víz keménységével,a víz hőmérsékletével,világítással stb..
HA már ilyen természet ellenes környezetet csináltál akkor se legyen 4 halnál több benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!