Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Horgászós kérdés? A tovvábbi...

Horgászós kérdés? A tovvábbi fejleményeket alant olvashatod!

Figyelt kérdés

Mi kell ahhoz hogy én egy hétköznapi panelből ki tudjak szakadni pecázni? Jó tudom, hogy engedély ,pecabot, csali, etető...stb. de hogyan szakítsak rá időt? Ha sokat dolgozok, van pénzem, de nincs időm! Ha keveset dolgozok, van időm de nincs pénzem. Mi a megoldás?

Egy tősgyökeres városi panelpatkány

2011. aug. 12. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Engedély nem kell hozzá, illetve van egy csomó hely ahol nem kell. Ha sokat dolgozol akkor én egy éjszakai horgászatot javasolnék, és tudod egy nagyon jó helyet Lovasberényben, ahol pénteken és szombaton is lehet éjszaka tolni. Voltunk ott egy hete kb., annyi hal van a tóban hogy már a partra vetik magukat a dagadt pontyok:D
2011. aug. 12. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

szia lenne pár kérdésem?

halat akarsz fogni,vagy csak kikapcsolódni szal ha jön akk jön ha nem akkor nem?

2011. aug. 12. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindkettő! Szeretem a jó halas kajákat, a jó társaságot. Kikapcsolodnék is meg pihennék is.
2011. aug. 12. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
időt arra szakít az ember amire akar!
2011. aug. 12. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
1-1 vasárnapot biztos rá tudnál szánni. Az anyagi problémáidat mi nem tudjuk megoldani, neked kell tudnod, hogy mit engedhetsz meg magadnak.
2011. aug. 12. 18:49
 6/6 Salx Narval ***** válasza:
Dolgozz sokat és gyűjtsd össze a pénzt, utána dolgozz keveset és a szabadidőd alatt használd a félretett tartalékaidat.:D Vagy keress egy elfogadható középutat, ahol népi pénz és némi szabadság is jut.
2011. aug. 13. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!