Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ez így nincs túl zsúfolva?

Ez így nincs túl zsúfolva?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értek hozzá tehát legyetek szívesek ha jó ez így ne b@sszatok le. De nekem ez így kicsit soknak tűnik.

17/L

http://www.youtube.com/watch?v=1-HZWS6G_6g

2011. aug. 10. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt pirosfülű ékszerteknősöm 10 évig élt :) ( a végén már nem nálam, mert el kellett adnunk :( ) Ott állítólag megette az élő halakat ( pedig nem voltak olyan kicsik ).
2011. aug. 10. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehet kapni, inkább horgászboltból szerezhetsz ősszel. De nincs semmi szükség élő hallal való etetésre, felesleges állatkínzás és a vizet is sokkal hamarabb elkoszolja. Tökéletes a tisztított, fagyasztott kishal.
2011. aug. 10. 12:16
 13/17 anonim ***** válasza:

végignéztem a videot, de nem tudtam felmérni a közeli felvételből hogy zsúfolt e vagy sem. hány halad van?

de azért tetszik.

2011. aug. 10. 13:06
 14/17 A kérdező kommentje:
A videón nem az én akváriumom van csak nézelődtem és ezt láttam és itt sokszor olvastam, hogy ne legyen zsúfolt meg ilyenek. De ha amúgy is érdekel akkor nekem 3 halam van 30 literben.
2011. aug. 10. 13:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Az állatosnál csak díszhalat kapsz, de adnak olcsón is valamit, csak félő hogy beteg halat veszel így.

Egybe fagyasztott ezüst színű döglött kishalakat lehet kapni zacskóban, vagy lisztkukacot, meg a valamilyen nagy lárvát. Kérdezz rá boltban, hogy mik vannak.

2011. aug. 10. 13:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Oké köszike. Így hirtelen beugrott a kérdés. Meg a icsi teknősöknek ugye vannak berakva élőhal legalábbis ahova én járok. De azok nagyon picik és láttam, hogy kergetik szóval gondoltam nagynak is lehet. Amugy fagyasztott halat szotam nekik adni.
2011. aug. 10. 13:41
 17/17 Dioxyde ***** válasza:

hát ez elég érdekes mert ahogy látom kb félig lehet feltöltve vízzel szóval ,ha 150 literes akkor van benne vagy 70 liter víz .Teknősöket nem kéne halakkal tartani ,mert előbb utóbb úgyis megeszi őket.Meg van abba az akváriumba minden..

paradicsomhal,zebrasügér,vitorlás,molli,meg még kitudja mi .Szal ez így nem jó.

2011. aug. 10. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!