Ez így nincs túl zsúfolva?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá tehát legyetek szívesek ha jó ez így ne b@sszatok le. De nekem ez így kicsit soknak tűnik.
17/L
http://www.youtube.com/watch?v=1-HZWS6G_6g
2011. aug. 10. 10:58
1/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki! :)
2/17 anonim válasza:
Szerintem nincs zsúfoltan, jól néz ki! :)
3/17 A kérdező kommentje:
Maga az akvárium nekem is nagyon tetszik. Csak nem tudom úgy 3 teknős meg a halak meg minden kicsit soknak tűnik.
2011. aug. 10. 11:07
4/17 anonim válasza:
De egy kicsit túl van ;) Van benne mindenféle. Nagytestű halak, hát végülis ha nem balhéznak össze és van elég oxigénjük, egy darabig biztos bírják.
5/17 A kérdező kommentje:
Na jó. Akkor csak nekem tűnt úgy. :D:D
2011. aug. 10. 11:08
6/17 anonim válasza:
Szerintem is túlzsúfolt. Nekem azt mondták, hogy halakat és teknősöket ne tartsak együtt, mert a teknős megeszi a halat. Igaz régen voltak halaim azok meg is haltak. A teknőseim meg 10 évesek ők bírják. De nem együtt tartottam őket.
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem is van halam is és teknősöm is. A teknősök 14 évesek. A halak meg nyár eleji szerzemény. Az akvárium az asztalon van a tekik pedig a földön. Egyszer kiugrott egy aranyhal egyenesen át a tekikhez. Nem volt 5 perce. Ezért csodáltam.
2011. aug. 10. 11:22
8/17 anonim válasza:
Rokonaim voltak a Balatonnál és fogtak ki nagyon pici halakat. Beraktam a teknősökhöz 5 hal 1 hét alatt eltűnt. Lehet ha megnőnek a teknősei megeszi a halait.
9/17 anonim válasza:
Nem lesz hosszú életű ez a felállás, hatalmas butaság ezeket így együtt tartani. Már most is látható az agresszió az akváriumban (a viti elveri az egyik sügért). Nem elég, hogy a teknős le fogja vadászni őket, de annyi bomlásterméket gyárt, hogy megmérgezi a többi lakót. Ha pedig a kicsik is elkezdenek nőni, borul minden, egyszerre pusztul ki az akvárium.
10/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ha már itt vagyok hátha még olvassa valaki. Ha vörösfülünek veszek élő halat az jó? Mármint, hogy így nekik kell levadászni és ez nekik ösztön. Meg egyáltalán lehet kapni eleségnek való élőhalat állatkereskedésben?
2011. aug. 10. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!