Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 35 literes akvárium kb menyibe...

Motoregér00 kérdése:

35 literes akvárium kb menyibe kerül?

Figyelt kérdés
Csak az üveg.
2011. aug. 7. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Én üvegtetővel együtt vettem 1500 Ft-ért, de lehet olcsóbban is találni. Ez még ráadásul ketté is osztható, de nem használom úgy mert úgy kicsi lenne, meg amúgy is NANO akvárium lett belőle, előtte sügérnevelő volt. :)
2011. aug. 7. 12:46
 2/7 A kérdező kommentje:

kössz és hol vetted

mer én keszthelyen lakom zala megyébe

2011. aug. 7. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én egy akvaristától vettem használtan pest megyében. Akvarista.hu-ra adj fel egy hirdetést, hogy keresel 35 literes akváriumot, és nézz körbe a feladott hirdetések között is. Sokan készítenek is akváriumot. De egyébként miért ilyen kicsit keresel? Milyen halaknak lesz? Mert igazából ebbe csak egy csapat nanohal mehet vagy 1 db hím betta, remélem ezt tudod. És egy nagyobbat sokkal könnyebb karbantartani is.
2011. aug. 7. 12:58
 4/7 A kérdező kommentje:

és boltba kb. menyibe kerül

egyébként garnáláknak lessz

2011. aug. 7. 14:55
 5/7 gfero ***** válasza:
a boltba sincs több mint 4 ezer ft
2011. aug. 7. 16:59
 6/7 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat
2011. aug. 8. 08:00
 7/7 anonim ***** válasza:
3500 Ft max, ha annál drágább, menj másik boltba :)
2011. aug. 8. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!