Hogyan lehet ilyen aljzatot csinálni akváriumban? Mint ha fűvel lenne be vetve.
2011. aug. 7. 10:54
31/43 anonim válasza:
Ezeket a növényeket hiába veszed meg, ha nincs meg a kellő háttered. Táptalaj, co2 rendszer, 1-1.5 watt/liter világítás nélkül 1-2 hét alatt tönkre megy.
32/43 A kérdező kommentje:
és mi az hogy CO2 izé... az mi?
2011. aug. 7. 20:58
33/43 anonim válasza:
35/43 anonim válasza:
Vegyél Lilaeopsis -t z megmarad CO2 nélkül is ha apró kavicsba beülteted (cserép nélkül)
De azért fény kell neki.
pl egy 45 litersbe 25-30 Watt fény mellett már megmarad.
Viszont elég lassan nő (sokat kell venni belőle).
36/43 A kérdező kommentje:
szóval ahogy elolvastam , ez annyi hogy egy flakonba teszek dl cukrot, egy kiskanál élesztőt meg egy liter langyos vizet, a kupakon meg bedugok egy csövet aztán majd egykét óra múlva jön a szén-dioxid... tehát majdnem olyan mint egy porlasztó, csak ez megy áram nélkül is és nem oxigént nyom. És ez a keverék amit leírtam az menyi ideig működik? vagy máshogy kérdem... hányszor kell egy nap ezt össze zutyulni, mennyit igényelnek a növények?na értitek.... am 30 literes akváriumom van szóval nem egy nagy izé de attól még lehet szép:D
2011. aug. 8. 09:05
37/43 A kérdező kommentje:
ja és tudtok e nekem ajánlani valami viszonylag jó, de nem drága növénytápot?
2011. aug. 8. 09:34
39/43 A kérdező kommentje:
ííííííííííííííííííííííí
rátapintottál a lényegre
azaz
2011. aug. 8. 10:02
40/43 anonim válasza:
a másik az,hogy óvatosan a CO2-vel,ne túl sokat,mert a halaknak nem tesz jót.de ezt biztos olvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!