Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan lehet ilyen aljzatot...

Hogyan lehet ilyen aljzatot csinálni akváriumban? Mint ha fűvel lenne be vetve.

Figyelt kérdés

[link]

görgessétek lefele...

2011. aug. 7. 10:54
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
van időm tengernyi :D ráérek törődni vele
2011. aug. 7. 11:21
 22/43 anonim ***** válasza:
"előtéri vízinövények, mint például az Eleocharis parvula, Hemmianthus callitrichoides ’Cuba’, Glossostigma elantinoides. Hasonlóan a ház körüli kert gyepéhez, minél sűrűbben nyírjuk őket alacsonyra, annál dúsabb „angol gyepünk” lesz."
2011. aug. 7. 11:21
 23/43 A kérdező kommentje:

és hogyha én most be megyek az kisállat kereskedésbe és az orra alá dörgölöm az eladónak hogy kérek két tő eleocharis vivparát meg három tő mittomén mit még, akkor majd ő tudja is hogy én mit akarok? :D

vagy ezeknek a vásárlását hogy lehet kivitelezni

2011. aug. 7. 11:25
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen meg lehet csinálni kicsiben is, csak minál kisebb egy akvárium, arányaiban annál nagyobb fény kell. Erre figyelj, pl. egy 30 literesben simán el kéne érni 1,2-1,5 W/L-t . (fénycsővel számolva)

Ilyen kicsiben még élesztős co2-vel is lehet bohóckodni, egész hatékonyan tud működni, csak jó legyen a beoldás.

A fű hamar megnő, az elején víz nélkül szokás növeszteni, így nem nyeli el a víz a fényt, nem algásodik, és gyorsabban nő. (csak a teteje van víz nélkül, és lefedve, párában)

2011. aug. 7. 11:27
 25/43 anonim ***** válasza:

Vásárolni itt szoktam, nem tudom, ilyenek vannak e, mert ilyen fűféléket nem vettem még:

[link]

[link]

2011. aug. 7. 11:29
 26/43 anonim ***** válasza:

[link]

én innen szoktam rendelni, de szállítási ktg igen magas.ha teheted old meg helyben. ird fel a nevüket és tudni fogják. esetleg a képeken jól nézd meg nehogy mást adjanak.

27/43 A kérdező kommentje:
utólsó... most te a sima fűről beszélsz?
 28/43 A kérdező kommentje:
mármint utolsó előtti előtti :D
2011. aug. 7. 11:30
 29/43 anonim ***** válasza:

Nem. "Vizifűről". Vizi linkeket küldtem.

Vagy mi vazart meg? Hogy víz nélkül szokták indítani? Tényleg lehet úgy, sőt sok előnye van.

Legalábbis ha Takashi san-nak bejött, nem lehet olyan rossz módszer.

2011. aug. 7. 11:43
 30/43 A kérdező kommentje:
na jól van... írok egykét növénynevet innen és berontok a boltba hogy adjanak valamit, mert már nem bírom tovább aljzati növények nélkül :D aztán focipályát csinálok az akváriumból.
2011. aug. 7. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!