Hogyan lehet ilyen aljzatot csinálni akváriumban? Mint ha fűvel lenne be vetve.
és hogyha én most be megyek az kisállat kereskedésbe és az orra alá dörgölöm az eladónak hogy kérek két tő eleocharis vivparát meg három tő mittomén mit még, akkor majd ő tudja is hogy én mit akarok? :D
vagy ezeknek a vásárlását hogy lehet kivitelezni
Természetesen meg lehet csinálni kicsiben is, csak minál kisebb egy akvárium, arányaiban annál nagyobb fény kell. Erre figyelj, pl. egy 30 literesben simán el kéne érni 1,2-1,5 W/L-t . (fénycsővel számolva)
Ilyen kicsiben még élesztős co2-vel is lehet bohóckodni, egész hatékonyan tud működni, csak jó legyen a beoldás.
A fű hamar megnő, az elején víz nélkül szokás növeszteni, így nem nyeli el a víz a fényt, nem algásodik, és gyorsabban nő. (csak a teteje van víz nélkül, és lefedve, párában)
én innen szoktam rendelni, de szállítási ktg igen magas.ha teheted old meg helyben. ird fel a nevüket és tudni fogják. esetleg a képeken jól nézd meg nehogy mást adjanak.
Nem. "Vizifűről". Vizi linkeket küldtem.
Vagy mi vazart meg? Hogy víz nélkül szokták indítani? Tényleg lehet úgy, sőt sok előnye van.
Legalábbis ha Takashi san-nak bejött, nem lehet olyan rossz módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!