Átalakítottam az akváriumom! Milyen lett? (kép)
Figyelt kérdés
Ilyen volt: [link]
Talaj, háttér, növények, dekoráció szinte minden át lett alakítva. Vettem légpumpát is!
Ilyen lett: [link]
2011. aug. 6. 13:29
11/16 anonim válasza:
Nagyon szep lett. Murr csak okoskodik. Csodálom hogy még nem tünt fel a barátnője Brigi^^ ... az is nagyon okos.
12/16 Brigi ^^ válasza:
Szia, itt vagyok ;)
Nem kéne lenézni Murrt, tényleg elég sok tapasztalata van az akvarisztikával kapcsolatban. Elbújhatnál mögötte rendesen.
13/16 anonim válasza:
Mindenképpen jobb, természetesebbnek hat. :) Milyen fa, amit beletettél? Nekem is kéne bele valami fa vagy gyökér, hogy feldobja egy kicsit...
14/16 A kérdező kommentje:
Brigi a a kérdésre válaszolj légyszi! Köszi! :)
Utólsó: Találtam egy ágat(talán meggyfa vagy ilyesmi :S) levágtam az ágait, 3 napig áztattam, 10 percig főztem és beraktam. Egy kővel még le van szorítva, de nem baj! :)
2011. aug. 8. 10:37
15/16 Brigi ^^ válasza:
Murr már mindent elmondott :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. aug. 9. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!