Háttér készítés? Többi lent
Biztos kell rá lakk? Az nem ártalmas?
Műgyantás hátteret árulnak gyárilag is, úgyhogy azzal szerintem nincs gond.
Én egyszer vettem egy gyári hungarocell hátteret és nem ragasztottam telibe csak körbe. A hátulján voltak ilyen rések, utak benne és valahogy mögé döglött 1 hal.
Leengedtem, kivágtam szikével a hátteret és ott lógott a döglött hal hátul. Na azóta nem használok hátteret.
Ezt elkerülendő be kell ragasztani rendesen, hogy mögé egy csepp víz se tudjon befolyni, mert az is ott megáll, és berothad.
A barátom nővére meg azzal szívott régen, hogy neki mögé volt építve a szűrő, és valahogy oda is be tudtak bújni mögé a halak, aztán nem tudta őket kibányászni, így nem tudott sosem egy nagytakarítást csinálni benne, pedig ő valami profi akváriumkészítővel csináltatta azt a hátteret bele.
Oxid fesékkel kell festeni, lakkot nem tennék rá, szerintem nem is kell. Lepattoghat róla, nem hallottam még hogy valaki le is lakkozta volna.
Festeni pedig úgy is lehet, hogy a csemperagasztóba is keversz festéket, hogy legyen egy apalszín. Akár 2-3 fajta is lehet, foltosan. De 1 fajta is sokat jelent. Ezt már csak kicsit kell utánna festeni, ízlés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!