Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek elég lesz az...

Szerintetek elég lesz az akvárium?

Figyelt kérdés
2-db kardfarkú hal,8db-neonhal,és4db-,guppi és egy Algaevő harcsa ja és az akvárium 63-literes
2011. júl. 26. 08:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem 2db kardfarkú,4db neonhal,4db guppi,2 algaevőh. de szerintem ez még így is sok.
2011. júl. 26. 08:17
 2/14 A kérdező kommentje:
de csak egy harcsát akarok és az már meg van 4-éve a kardfarkú mg csak kettő van jövőhéten veszek 2-neont ,meg azután 2-neont és a guppi
2011. júl. 26. 08:21
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Na akkor a harcsát tartsd meg (2-4 neon,2-4 guppi,2 kardfarkú)szerintem ez így jó lesz :-)
2011. júl. 26. 08:28
 4/14 Bán Máté ***** válasza:
elég nagy isten állat kertje na mind1 az előző válaszolók barmok így kéne a kardfarkúnak legalább 100l kéne ugy hogy ne 10 neon 1hím és 4 lány guppi meg egy betta
2011. júl. 26. 08:34
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi utolsó előtti
2011. júl. 26. 10:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Elég lesz! Nekem 50 literes van és több hal van benne! :)
2011. júl. 26. 12:24
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi nagyon és megtudhatnám milyen halfajtád van benne ?
2011. júl. 26. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:

Úristen...rosszabbnál rosszabb "tanácsok"!!!

Xifó (gyengébbek kedvéért kardfarkú: minimum 100 liter

[link]

Neonhal: ez így jó, kevesebbet semmi pénzért, inkább sokkal többet kellene...

Guppi: oké

Algaevő harcsa (gondolom anci): minimum 100 liter lenne neki is az ideális, és nem egyedül, hanem 2-nek

[link]

Egyes embereknek jó lenne elfelejteni a szar tanácsok osztogatását, ha ők se értenek hozzá szart sem. Ugyanis a neonhal csapathal, NEM tartunk belőle 2-t meg 4-et.

Másik: 54 literesbe még több halad van? Gratulálok neked is, gondolom szép sorban döglenek meg és mindig venned kell helyettük...de hogy jól nem érzik magukat az is biztos!

Kérdező: ami neked van (kipótolva még kellő létszámmal), inkább 120-150 literbe lenne jó. Jó lenne ha vennél legalább egy 112 literest, abba áttennéd őket, a xifókhoz meg még vennél 2-3 db-ot, az ancit meg elajándékoznád és hoznál helyette törpe szívóharcsákat.

2011. júl. 26. 15:03
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi köszi de most vettem meg egy 63-lieteres akváriumot nem kis mulatság volt és nagyobbat nem is szeretnék remélem ja és a harcsa pedig egy 25-lieters akiba volt 4-éven át és úgy nőlt mint a gomba vidám még sose volt semmi baja eszik esténkét vígan takarít magának reményük hogy ezentúl is így lesz "nagyobb" akváriumba majd meglássuk ho mi lesz
2011. júl. 26. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy 25 literes akváriumba megnőtt 12 centisre (már ha tényleg anci, és nem törpe szívóharcsa). De már melléjük semmiképp ne vegyél semmi mást, ez is sok ami van. Én csak a neonokat tartanám meg, 12-re felvinném a számukat, melléjük vennék még pár db páncélosharcsát és ennyi. Ha van lehetőséged, akkor a xifókat ajándékozd el.
2011. júl. 26. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!