Szerintetek kell egy 4l akváriumba levegőztető vagy szűrő?
Ha nem teszel semmit ezek után, akkor állatkínzó vagy. Eddig bedőltél egy boltos hazugságainak, de most már elegen írták le és mutattak neked hiteles forrásokat, hogy is lenne jó a haladnak. Egy dolog tudatlanságból szenvedést okozni egy állatnak, ezt szinte minden kezdő akvarista elköveti. És egy teljesen más dolog folytatni ugyanúgy, miután tudod, hogy amit teszel az eredendően hibás. Megoldást is javasoltam neked, csak döntened kell. Vagy a haltól kell megválnod, vagy egy 100 literes akváriumot venni teljes felszereléssel. Az utóbbi több 10ezer forint.
A boltos meg megérdemelné hogy nyilvános szégyenfalra kerüljön, ha ilyet javasolt neked. Kaptál blokkot a vásárlásodról? Mert az alapján akár fel is lehetne jelenteni.
"Nem vagyok kinzó "
Ezt ki állapította meg? Te, saját magadról?
Mit kellene tennie a halnak, hogy elhidd, hogy épp halálra kínzod?
Nyávogni? Vagy adjon be panaszt írásban?
Ez, 50.000 Ft-os pénz büntetéstől, 2 évig terjedő szabadságvesztéssel bűntethető, tehát jobb, ha inkább csendesen meghúzod magad.
És ez nem egy szubjektív dolog, mint hogy "nem vagyok kínzó", ez tény.
Meghatározottak a tartási körülmények, amitől fényévekte vagy.
Kb. 7 ponton szeged meg az állatvédelmi törvényt, szóval hivatalosan is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!