Szerintetek kell egy 4l akváriumba levegőztető vagy szűrő?
A felbuggyanó vízben kevés az oxigén, ezt még egy laikus is tudja, mint én. 4l víz nagyon hamar megposhad, ezt mutatja, hogy zavaros. Oxigénszegény a víz ezért jön fel a hal a tetejére, mert már kénytelen a levegőből oxigént felvenni.
El fog pusztulni hamarosan ilyen körülmények között...
De tudod mit? Bezárunk egy 1m2-es cellába, ahol okádék szag van, és bomló kajadarabok vannak mindenfele. Esetleg egy kórót is beteszünk, hogy átéld, amit a hal érez.
Igen, természetes. Így haldoklik. De nem baj, lényeg, hogy elfér az íróasztalon.
Én zebrát tartok így. Először 2 lábon tanítottam meg ágaskodni, aztán mégegy lábát felhúzta, így 1 patája elfér az íróasztalon.
Nagyon cuki!
4 literben akkor sem lehet halat tartani, ha fejreállsz. Ha ragaszkodsz a 4 literes gömbhöz, akkor vidd vissza a halat, és tartsál benne Artemia sórákot. Vagy készíthetsz belőle floráriumot.
Ha a halhoz ragaszkodsz, akkor aranyhalnak 100 liter a minimum. Ha ragaszkodsz a mostani felálláshoz, akkor állatkínzó vagy a szó legrosszabb értelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!