Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha éjszakára kihúzom a levegőz...

Ha éjszakára kihúzom a levegőztetőt az gond? 2 aranyhalam van!

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha viszonylag nagy az aksid akkor semmibaj sem lesz, sőt,ha elég nagy akkor egyáltalán nem fontos, hogy legyen légpumpa. De szerintem nézz utánna, hogy kb. milyen helyigényük van és ha annál több helyük van nálad akkor mindegy. Amúgy a növényeknek sem árt, ha csak nincs túltelítve velük az aksi.
2009. ápr. 1. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Az aranyhalnak nem kell levegőztető,anélkül is lehet tartani őket!Kisakváriumba a részleges vízcserével is elvannak.Nagy akváriumnál,se gond ha éjszakára kihúzod!
2009. ápr. 1. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
19.49es vagyok.Ezen kívűl az aranyhalak mellett az élő növényzet sokáig nem marad meg,mert "lelegelik"!Az egyetlen olyan halfaj,a gurámikon kívűl,akiket gömbakvárimban is lehet tartani,feltéve,ha csak nem koid,vagy tavi aranyhalad van,azok nem férnének bele!:))
2009. ápr. 1. 19:56
 14/15 A kérdező kommentje:
ezt a növény legelést,most tapasztaltam meg:))!!de köszi a tanácsot:)!!!!!
2009. ápr. 1. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
19.49-es vagyok!Igazán nincs mit!Jó fej halacskák,akik még a gazdájukat is megismerik!És,ha jól vannak tartva,akkor sokáig élnek!Ha zavar,hogy lelegelik a növényeket,akkor tegyél be nekik műnövényt.Az élőben lévő tápanyagokat,amiket igénylenek,azt tudod pótolni,a kereskedésekben kapható,zöld növényi táppal.Ami kimondottam ilyen halaknak van kitalálva,mármint akik intenzíven eszik a növényzetet.
2009. ápr. 1. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!