Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha éjszakára kihúzom a levegőz...

Ha éjszakára kihúzom a levegőztetőt az gond? 2 aranyhalam van!

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
igen gond!ráadásul ha vannak növényeid azok is szívják az oxigént éjszaka,tehát mindenképp járasd a levegőztetőt.
2009. márc. 31. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy én este állandóan kihúzom a levegőztetőt, mert amúgy a zúgástól nem tudok aludni, és előfordult, hogy a vízforgató sem ment mellette. Sőt, volt amikor reggel siettem, és sem a világítást, sem a vízforgatót, sem a levegőztetőt nem kapcsoltam ki. Halaim több mint 1 évesek az ég világon semmi bajuk...
2009. márc. 31. 19:10
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
*nem kapcsoltam be*, bocsánat
2009. márc. 31. 19:11
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
én is ki szoktam kapocsolni...
2009. márc. 31. 19:16
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

Zavar a hangja mi? hmmm hmmm...

Engedd meg, hogy átírjam a kérdést:

"Ha éjszakára befogom a száját és az orrát, az gond? Egy hülye kérdezőm van."

Idióta

2009. márc. 31. 19:20
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát te utóbbi válaszoló elég tudatlan vagy, egy északa alatt nem tud kifogyni az összes oxigén a vízből. Egyátalán problémát akkor okozna, hogyha 3-4 napon keresztül lenne kikapcsolva...
2009. márc. 31. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
nálunk az osztályba van 8-10 hal és amikor vége a sulinak mindig kihuzzuk mongyuk néha ugymarad szóval olyan 14-15 óra körül reggel megyünk 8 ra és semmi bajuk nincs néha 2-3 napig kaját se kapnak mert elfelejtjük és persze hétvégén . De semmi bajuk nagyon strapa biró halak.
2009. márc. 31. 19:31
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
igen nem tud kifogyni viszont nem "szellőzik" a víz és a keletkező széndoxid nitrit nitrát megfojtja a halakat azért nem ajánlana utánaolvasni picit és elolvasni néhány komolyabb fórumot az akvarizálásról nem ilyeneket írni "zavar a hangja" "vízforgató" (az mi? gondolom a szürő ).amúgy a halakat is meg kéne kérdezni ők lehet nem érzik olyan jól magukat mint te hiszed.
2009. márc. 31. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

Mikor kezdtem az akvarisztikát, sok kapcsolódó dolgot olvastam, viszont ezek a leírások annyira körülményesek, sokszor ellentmondóak, hogy saját magamra bíztam az egészet.

1 példa: ugye a neonhal elvileg rajhal, egyedül nem érzi jól magát, elpusztul - a szakirodalom szerint -, ehhez képest már a kezdetektől fogva van 1db(!) neonhalam, jól hallottad teljesen egyedül, tök jól elvan, eszik is rendesen, jó súlyban is van tehát ennyit a szakirodalomról. Aki bonyolítani szeretné a helyzetet annak ajánlom az akvarisztikai leírásokat..

2009. márc. 31. 19:50
 10/15 anonim ***** válasza:
a neon valóban rajhal és igen írják,hogy egyedül nem érzi jól magát és figyelj szélsöséges esetben elpusztulHAT !érzed a különbséget?az ellentmondásokról annyit nem minden hal igényel egyforma körülményeket ezért kell(ene!)azonos igényű halakat társítani.ha veszel még 5-6 neont te is meglátod szinesebb virgoncabb bátrabb lesz a neonod!de ne offoljunk én kitartok a levegőztető 24 órás használata mellett!
2009. márc. 31. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!