Milyen csigákat ajánlotok csigás akváriumba?
Háát. Elég érdekes elképzelés.
Aljzatnak homok.
Fauna:
jar-Jar csiga mondjuk 2-3 db.
Zebra csiga
Tányér csiga
Ennyi. Etetni garnéla kajával etess.
De tök jó ez a csigás:)
Nagyon kafa lesz, annak ellenére, hogy rühellem a csigákat.
Hable! Ez a te honlapod?
Nem baj az:)
Nagyon klassz a honlap, nagyon jó, hogy van egy oldal, ahol a "modern" akvarisztikában egyre divatosabb garnélák, és nano halak (és már csigák) össze vannak gyűjtve.
Nem akarok nyalni, nem kenyerem, de az oldalad ott van a kedvencek között!
Csak egy kis kritika: A Celebeszi garnikra kicsit még gyúrhatnál, mert szentgyo szavaival élve " a jövőben sokat fogunk még róluk hallani"
Amúgy a tengeri akid hol van publikálva?
Izgalmas csigák:
Tylomelania fajok
Marisa cornuarietis
Neritina natalensis
Brotia pagodula
Clithon corona
Ezek mind kaphatóak itthon, bár nem mindegyiknek egyszerű a beszerzése. Ezen kívül még az almacsigának és a sima barna csigának is léteznek vicces színváltozatai, pl. rózsaszín és kék.
Köszi, majd folytatom, ha lesz több időm.
A tengerit azért nem publikálom, mert az csak pénz kérdése, semmi egyéb. Jó felszerelések kellenek hozzá, de azok nagyon drágák. Amit én összebarkácsoltam pár hónapja, az elég gyenge lett. Van benne néhány könnyen tartható lény. Bonyolultabbat, és kényesebb állatokat nem tudnék tartani, ahhoz komolyabb lehabzó és egyéb felszerelés kéne, de én nem akartam rá sokat költeni. Ezt minek publikálni, gagyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!