Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit kezdjek 28 literes akváriu...

Mit kezdjek 28 literes akváriumommal?

Figyelt kérdés

Van egy 28 literes akváriumom, amit el leptek a kiscsigák.. Még annak idején amikor voltak halaim vettünk egy nemtudom, hogy milyen nevű csigát és elég sok kicsi csigát hagyott maga után, persze a nagy meghalt.. Lassan belepik az egész akváriumot a kicsik.

Mit tegyek, és hova rakjam a csigákat, hogy újra tudjam használni az akváriumomat, persze mostmár halakkal?

Milyen halakat vegyek, akik elviselik egymást és hány darabot?

Milyen szűrőt, melegítőt kellene vennem?

Milyen növényeket, és egyéb díszítőelemeket?

Igen, kezdő vagyok teljesen, bár már voltak halaim, de egy idő után mindig meghaltak.

Előre is köszönöm a segítséget!! :)

15/L

2011. júl. 2. 11:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Első: ha ezt írtad volna rögtön, hogy Sziámi, akkor tudom. Volt már nekem olyan, de túl harcias nekem.. Ezek szerint ezért ették meg a Guppik kicsinyeit.. :( De azért kösz.
2011. júl. 2. 11:45
 12/22 Bán Máté ***** válasza:
ötödik olyan hülyeségeket írtál h ajaj amiket irtál aközül a guppy és a betta lenne jó a szivárványos guppy necces ezért max endler
2011. júl. 2. 11:49
 13/22 Bán Máté ***** válasza:
a sziámi egyedül nem bánt senkit és szép is ezért ajánlom
2011. júl. 2. 11:50
 14/22 Bán Máté ***** válasza:
vagy ha nem akarsz sziámit akk lehet 1 hím guppi és 3 nőstény de ha nem akarod h elszporodjanak akk vegyél 4 hímet
2011. júl. 2. 11:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Mindegy. De azért köszönöm. Nekem az lenne a lényeg, hogy minél több halam legyen, de akkor ehhez kicsi az akváriumom. :(
2011. júl. 2. 11:55
 16/22 Bán Máté ***** válasza:
4 hím és semmi több ha nem akarod h elszaporodjanak
2011. júl. 2. 11:55
 17/22 A kérdező kommentje:
Kösz.
2011. júl. 2. 12:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves 11:33!

Értek a témához, tartottam együtt törpe szívóharcsát, és bettát is, és lazán el voltak együtt, úgyhogy inkább te ne terjeszd itt a hülyeségeidet. A bettának a minimum 24 fok ahol még jól érzi magát, az ottonak 5-26 fok ahol jól érzi magát, ezért tökéletesen elvannak egymás mellett, és rengetegen tartják őket együtt!

2011. júl. 2. 12:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Előző! De nem 28 literben!

Ha mégis, az nem akvarista, csak egy megszállott állathalmozó.

2011. júl. 2. 13:31
 20/22 anonim ***** válasza:

A csigákat pl húzd le a Wc-n, vagy ajándékozd el.

Aztán ilyen nano halacskákból 6db-ot lehetne beletenni,

de lehetőleg csak 1 féle halból álljon a kis csapat.

[link]

2011. júl. 2. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!