Az algaevő harcsa nem bánt?
Figyelt kérdés
...tudom hogy hülye kérdés,de biztos ami biztos.Nem tud harapni vagy ilyesmi?Most szeretnék venni egyet,vagy kettőt.Körülbelül egy 50 literes akváriumba hányat vehetek?(úgy hogy van benne:8neonhal,2guppi).....2011. júl. 1. 17:57
1/9 anonim válasza:
nem, mivel a szája a kövekre "cuppanásra alkalmazkodott"
2/9 anonim válasza:
amúgy vegyél még legalább 4 guppit!!
3/9 A kérdező kommentje:
jó,úgy lesz....am hány algaevőt vegyek?
2011. júl. 1. 18:32
4/9 anonim válasza:
semennyit...min. 100 literes akvarium kell neki
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
hát olyasmire gondoltam mint az első =)
2011. júl. 1. 19:09
7/9 gfero válasza:
a törpe szívóharcsa jó lenne de 1 gond van hogy már nem fér bele mert túl lesz telepítve az akváriumod
8/9 anonim válasza:
Valóban, elég a hal az akváriumba, már semmit nem vehetsz.
Az ancistrusnak kicsi lenne a hely, és tud kárt tenni a halaidban. Vehemensen védi a területét, az élelmét, alaposan odaüt a halaknak, főleg egy hím. Ez megfelelő méretű helyen nem okoz problémát, ilyen kis akváriumban viszont jelentős stresszforrás lenne.
9/9 anonim válasza:
Nekem igazából az a 2 guppi lóg ki a sorból. Normális csapatot ekkora helyen a neonok mellett nem tarthatsz, nem kéne azt a 2-t erőltetni. Helyettük (ó szűréssel) néhány db. otocinclus mehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!