Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Igaz a hír, hogy cápát találta...

Igaz a hír, hogy cápát találtak a Balatonban?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 30. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Delfint sem hiszem el. Balatonban??
2011. jún. 30. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem, hagyjátok már abba...gondolkozzatok már józan paraszti ésszel. Sós, tengervízi állat hogy élne már meg édesvízben??? Meg mégis hogy kerülne ide???

Kár, hogy a gyakorikérdések is benne van ebben a baromságban, és nem törlik ki ezeket a barom kérdéseket, rohadt unalmas már...maga a téma is, meg a sok barom is aki elhiszi...

2011. jún. 30. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Gáz, hogy az oldal adminjai pénzszerzésre, hirdetésre használják az oldalt, miközben a szabályzatban tiltják. És az is gáz, hogy még mindig működik, eszi a sok hülye. Meg én is, mivel újra írok.
2011. jún. 30. 09:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Gáz, hogy az oldal adminjai pénzszerzésre, hirdetésre használják az oldalt, miközben a szabályzatban tiltják. És az is gáz, hogy még mindig működik, eszi a sok hülye. Meg én is, mivel újra írok."

Nekem is pont ez jutott eszembe.100% hogy ez csak egy hirdetés mivel hiába jelentettem a moderátoroknak nem törölték.Moderátorok:Ne tiltsatok le megint nem rátok haragszom!

2011. jún. 30. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
a cápa farkán egy hatalmas, 80% kedvezményt nyújtó kupon hogy még több bikacápa és kedvezmény is él meg itt reklámozza a kupon halász most ezt rakd össze és mi derül ki Hogy ez egy BAZI NAGY REKLÁM!!!!!
2011. jún. 30. 14:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Téma lezárva:D Köszi a válaszokat.
2011. júl. 1. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!