Szeretnék egy aranyhalas akváriumot. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Régen voltak aranyhalaim egy 10 literes aksiban, de aztán rá jöttem, hogy az állat kínzás ezért túladtam rajzuk.Most egy 50 literesre gondoltam, de úgy tudom az is elég kicsi.2011. jún. 28. 10:47
11/13 A kérdező kommentje:
És a növények, szűrő milyen kell ha mondjuk veszek egy 100 literes akváriumot?Úgy tudom az aranyhalak eléggé szennyezik a vizet.
2011. jún. 28. 12:06
12/13 anonim válasza:
Inkább legyen 150. Ehhez kellene egy 600-800 liter/órás belső, meg egy 300-400 liter/órás külső szűrő. Kellene még olyan 40-60 watt világítás is.
Növényekből jó a hólyagos vízikehely, anubiasok, microsorium, vallisneria, jávai moha.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 28. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!