1 db Öves Díszcsík, és szintén 1db kb 15centis Cápamárna mellé lehet tenni kifejlett 2db vitorláshalat?
Figyelt kérdés
100literes akváriumban van a díszcsík és a cápamárna, csak mivel a vitorlások már kinőtték az egyik kisebb kb 50literes aksit, ezért jó ötletnek tűnik áttenni őket a nagyobb akváriumba. Csak nem tudom, hogy a nagyobb halak mennyire fogadják jól a kisebb új jövevényeket.2009. márc. 25. 20:31
1/1 anonim válasza:
szerintem a cápamárna tuti nem fogja őket bántani de sztem a díszcsík sem.tedd át őket és nézzd meg úgy félóránként őket hogy micsinálank és akor megtudod..és aniy idő alatt nem lesz baja az állataidnka...egyébkét mondom nem tom mekkora az a vitorláshal de nem fogják őket sztem bántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!