Szűrő, fűtő? (Ezek jók Így)?
Egy 10 literes akváriumba(ikráztató) elég egy ilyen szűrő:
Itt 10-50 literig van akkor a legkisebb fokozatra kell állítani??
És egy ilyen fűtő:
Nem tudom, ilyen halat akarsz 10 literben ikráztatni, de csodát ne várj.
A linkelt "szűrő"-nek csak a neve szűrő, a víz keringetésén kívül semmit nem csinál.
A linkelt "fűtő" pedig nem fűtő, hanem egy szivacsszűrő.
Az a jó benne, hogy amit fűtőnek szántál, az kéne szűrőnek, mert ikráztatóba, és ivadék nevelőbe ilyen szivacsszűrő kell. (Természetesen légpumpa kell hozzá, hiszen az üzemelteti.)
Fűtőből a legkisebb talán 20 W-os, ez viszont nagy 10 literbe, szóval olyan kell, ami 20 W-os, és hőfokszabályzós, hogy lekapcsoljon, ha elég meleg a víz.
A Fan mini alkalmatlan egy 10 literes akváriumba. Nagy cunamit csinálna egy kis akváriumba. (Szerény véleményem szerint a "Fan Mini" mint "szűrő", egy paradoxon :))
Inkább a második link-nél látható "fűtőt" - ami egy szivacsszűrő - használd.
Első vagyok.
Még írtam, mikor írtad.
Szóval. A szűrőből a második linkben szereplő szivacsszűrő kell, fűtőből jó a linkelt, bár egy kis nevelő akváriumba nem föltétlenül kell egy Sera márkát megfizetni... nem egy bonyolult szerkezet, az olcsóbb is ennyit tud kb. De amúgy persze, jó.
... amúgy szűrőből is, (egy műanyag cső szivaccsal) amire nincs ráírva, hogy sera, ennél olcsóbban is van 2* ekkora felületű.
A fűtő jó, csak van ennél olcsóbb is.
Elite mini-t raknék bele az csak 2300 Ft és ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!