Szerintetek van a Balatonba cápa (lent link[elgondolkodtató])?
2011. jún. 21. 13:37
31/39 anonim válasza:
Én meg édesvizi mangalicát fogtam a dunából tegnap xD
32/39 anonim válasza:
Jajj, én tegnap olvastam, szombaton megyünk Balatonra(3nap múlva), és alaposan levert a víz:D Először tökre bevettem, kb. holtra váltan kezdem el olvasni anyukámnak a cikket, mondtam neki, na basszus, nem fogok vízbe menni, de aztán persze rájöttünk, hogy kamu, a videó után:D
33/39 anonim válasza:
Ebből a sok cápás-balatonos kérdésből is látni milyen hülye,és pletykás a magyar! Meglát egy főcímet,és anélkül,hogy végigolvasná a leírtakat,vagy ha már olvasni lusta megnézné a cikkhez tartozó videót,elhisz mindent,éééés,még terjeszti is! Istenem mi lesz ezzel a néppel?!
34/39 anonim válasza:
utolsó..^^
mááásoltaaaaad bleeeeee..:PXD
35/39 Salx Narval válasza:
Hogy-hogy mi lesz ezzel a néppel? Szerintem leleményes nép a magyar, idén nyáron a halászlé mellé, felkerül az étlapra a Badacsonyi cápauszonyleves, mint Hungarikum.:D
36/39 anonim válasza:
Ha jobban megnézi az ember rájön,hogy kamu,de ez szerintem már nem valami jó poén!Simán el lehet hinni első látásra és bepánikolnak tőle az emberek!Ennél jobb reklámtémát is találhatnának!
38/39 anonim válasza:
Kedves Emberek!
Nagyon jó reklám ez az országnak. Valaki olyan találja ki ezeket, aki utálja a Balatont, és a Velencei-tóban fürdik.. Ha holnap azt mondom, hogy a Velencei-tóban megtalálták a Lochnesi- szörnyet akkor elhiszitek??
Idegbeteg az ember!!
Nagyon köszönjük neki a reklámot, és aki elhiszi az meg is érdemli, hogy megegye egy cápa!:D
Hajrá a rimánkodásban!
Remélem még 500-szor tudok válaszolni ilyen huLyeségekere!!
39/39 anonim válasza:
Ez egy nagy szar reklám! a kis videó végén kisbetűvel oda van írva hyogy: A kutatók megígérték, hogy minden megtalált kedvezményt elérhetővé fognak tenni mindenki számára a www.kuponhalasz.hu oldalon keresztül.
Lájkold a KuponHalászt aki kifogja a legvadabb kedvezményeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!