Ez milyen betegség, vagy élősködő? Lent, a hason a két alsó úszó között vékony fehéres szál lóg.
Próbáld ki a parakillt, de ne fűzz hozzá nagy reményeket. Ha egy zárt akváriumban elkezdődik egy ilyen rothadásos betegség, ami szerintem élőkajától van, akkor az végez az összes hallal. Addig ne vegyél semmit.
Ha kipusztultak,teljes akváriumfertőtlenítés.
Én is jártam már így.Nem sokat tudsz tenni.
Hasvízkór lesz. Ha rájuk nézel, szerintem fel is vannak puffadva, elállnak a pikkelyeik. Ha nem, akkor majd fognak.
Sokminden okozhatja, lehet parazita, vírus és baktérium is, az újak hurcolhatták be, de az etetésnek is lehet szerepe ebben (nem szabad csak lemezessel etetni őket). Parakillel megpróbálhatod a kezelést, ha szerencséd van, bejön. Vegyél fagyasztott kajákat is, artemia mindenképpen legyen. Illetve ahogy mondtam, a spenótot is kínáld nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!