Kerti tóba algagátló mennyire jó?
A panzi alapból nagyon gyenge minőségű termék, már csak ezért sem ajánlott használni.
A másik, hogy vegyszerezni nagyon nagy hülyeség egy tavat, bedöglik az alga, lerontja a vízminőséget, aztán mégjobban algásodik majd. Persze közben a halakat kiírtja.
Egy jó szűrés kellene, a víz árnyokolása (tavírózsával például), illetve mondjuk uv szűrő.
Murr igazat beszél!!!!
Én is próbálkoztam két hete az algopond forte algaírtóval,az összes alga ki is döglött,de utána egy nap múlva az elpusztult algának köszönhetően még algásabb lett a tavam!Arról nem is beszélve hogy a frissen telepített gyönyörű szép koik mind megbetegedtek,és mára 2/3-uk el is pusztult.Most kezelés alatt álnak,talán túlélik.Én algásodás ellen beruháztam,egy frankó uvc lámpára,na az ér valamit.Se alga,se gombás fertőzés,se paraziták.Csak óvatosan azzal is mert a hasznos bacikat is kiölheti ha folyamatosan üzemel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!