Egy akvariumot szeretnék de nem tudom hogy hogy mondjam el otthon?
Figyelt kérdés
Légyszi segitsetek !2011. jún. 15. 13:27
11/16 A kérdező kommentje:
Murr :) Nagyon jó tanácsot adtál , megfogadom , és így fogom csinálni !! :) A " halak-akvarisztika " kérdéseinél te válaszoltál legtöbbet , szóval látom értesz a dologhoz :) Remélem megengedik hogy legyen aksim :) :D
2011. jún. 15. 16:06
12/16 anonim válasza:
Én is remélem, és azt is, hogy gondos gazdi leszel. Sok sikert!
13/16 Doruss válasza:
13:38-esre ne hallgass. Kisebb akváriummal azért nehezebb a dolog, habár így egyszerűnek tűnik. És sajnos kevés az igazán hozzáértő eladó az állatboltokban.
Amúgy először is tanulmányozd a dolgot jó alaposan, hogy lássák, hogy képes leszel rá, és gondoskodni fogsz róluk. Akkor már félig nyert ügyed van, a szülők sokszor csak azon aggódnak, hogy a gyerek nem tudja majd gondjukat viselni és a nyakukon marad. Az én szüleim is ettől féltek, mikor 12 évesen előálltam azzal, hogy halakat akarok, de aztán meggyőztem őket. :) Sok sikert!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi Doruss !
És neked is murr :)
2011. jún. 16. 12:34
15/16 anonim válasza:
nem leszoltalak, csak elmondtam a véleményem. a kettőközött nagy a külömbség. nemvolt semmi rosszindulat abban amit irtam. teiscsak segíteni akartál neki, én csak elmondtam az én verziómat.
16/16 anonim válasza:
Én most vagyok 12 éves már van vagy 2-3éve aksim azt sem tudtam miaz akkor ugy belefogtam de mostmár a garnikon gondolkodom egy külön aksiban és én nekem is ez a problémám most mint a kérdezönek nem naon tom h mondjam el pedig már vagy 1 hete kutakodok már majdnem minden hétköznapi garnit ismerek már még azt is megtudakoltam h redet vagy yellowt meik boltban vehetek ahol lakok . De végül is nem lesz nagyon nehéz mert kell nekem vagy 3-4ezer forint mert kel venni vagy 3 növényt meg vagy 5 garnit akarok mert kis tesomnak is kellet réged de aztán vagy 2honap mulva fel is számoltuk meret nem kelet neki és halait megörököltem .Ezáltal megvan egy 20l es aksi kellékekkel! Bocsi az irásért nincs kedvem javítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!