Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mitol kaphatott a vitorlashala...

Mitol kaphatott a vitorlashalam agyverzest?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 18:02
1 2
 11/13 Platypus ***** válasza:

Pontosan hogyan úszott vérben a feje? A bőre lett vérvörös, vagy vér szivárgott valahonnan?

Illetve leírnád az akvárium paramétereit? Méret, szűrés, vízcserék...stb.

2011. jún. 13. 09:21
 12/13 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat!

eloszor is ekezetet azert nem hasznaltam most sem mert sietek es nincs idom ezzel foglalkozni,ha vkinek nem tetszik valami akkor meg nem kell rakattintani vagy kommentart irnia en sem teszem ha valami kiakaszt inkabb hagyom az egeszet de a masikat nem kell cseszegetni mikor azt sem tudod miert nem hasznal szep magyar irast!!!!

nem szivargott sehonnan se ver,csak tulajdonkeppen szinte attetszo volt a hal es bevulrol lehetett latni a vert a fejeben es lassan kezdte a hatuszonyat is ellepni.szerintem,ha a viz rossz lenne akkor a tarsa is meghalt volna,de annak semmi baja szerencsere,na meg a tobbi hal.200 l-es akvariumban van egy par guppim ,egy par fekete mollim es most mar csak egy drb vitorlashalam.elo noveny van benne es 2 fajta csigabol 1-1 drb.nem hasznalok semmilyen gyogyszert csak vizcsere utan fertotlenitot adtak vagy mit hogy tegyem bele a vizbe eloiras szerint.eddig semmi baja nem volt es sose doglottek meg a halaink

2011. jún. 13. 17:09
 13/13 Tibusz87 válasza:

Sziasztok. Nálam most ugyan ez a helyzet a vitorlásommal. Fiatal példány. Ő eleve rosszul is fejlődött. Most vettem észre. A víz folyton ellenőrizve, és kifogástalan. Külső-, belső szűrő egyaránt van. Minden hal rendben van. Gurámi, harcsák, vitorlás. Csak ő van szarul. Ha van válasz, megoldás a megmentésére, várom a javaslatokat.

Köszönöm.

2020. nov. 30. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!