Surgos (Miert nem eszik a vitorlashalam? )
Figyelt kérdés
Van egy feher vitorlashalam es nem eszik,ott all az aksim jobb felso sorkaba es meg se mozdul es ha az egyik hal a sarokba megy elkergeti.Mi lehet a baj? Meg fog halni?2011. máj. 27. 16:42
1/14 anonim válasza:
Ha jól emlékszem te tartasz 60 literben 500 literre való halakat.
Igen, el fog pusztulni, mint ahogy az összes többi, mint ahogy azt már mondtuk.
Mégegyszer hangsúlyozom, amit csinálsz az állatkínzás!
2/14 Doruss válasza:
Hát, lehetséges... minden rendben van az akváriumban, mindent szakszerűen csinálsz? Nem lehet, hogy beteg? nincs semmi más tünete? Ha nem, akkor lehet, hogy csak öreg...
3/14 A kérdező kommentje:
Es akkor mit csinaljak?:) murr oszetudsz nekem allitani egy ilyenfele listat ilyen halakkal ami 60 literbe valo?
2011. máj. 27. 19:22
4/14 gfero válasza:
szerintem neked már le lett írva hogy ajándékozd el egyes halaid az aksibol nem hallgattál ránk most már lehet hogy késő mert ha egy megbetegszik várható a tömeges pusztulás a nem megfelelő tartás miatt.mi tartható ez is már le lett írva ha nem akarsz ránk hallgatni miért kérdezel?
5/14 A kérdező kommentje:
de nem ha sikerul valakinek eladnom akkor milyen halakat vegyek bele? ami 60 literes aksiba valo?
2011. máj. 27. 20:11
6/14 anonim válasza:
Döglődnek a halaid és neked az a legfontosabb, hogy mit vegyél helyettük... Gratulálok.
Szerinted így bárkinek is van kedve összeállítást csinálni...? Gondolkozz már ember....
Nem sikerül eladni? Mondtuk, hogy ajándékozz. Nem láttam akvarista.hu-n a hirdetésedet...
7/14 A kérdező kommentje:
En nemtudom honnan veszed hogy meg fognak dogleni a halaim semmi bajuk nincs mar januar ota van akvariumom es csak egyetlen 1 halam doglott meg de azt is betegen vettem az allatkereskedesbe.
2011. máj. 27. 20:50
8/14 gfero válasza:
nem akarok jós lenni de nagyon hamar meglepetésben lesz részed a halálozással kapcsolatban
9/14 A kérdező kommentje:
De varj ezeket a halakat ahonnan en veszem az egy allatkereskedes es ott meg 20-30 literes aksikba tenyeszik oket ezek mar itt vannak szokva ezek meg sose voltak 500 literesbe:D
2011. máj. 27. 21:01
10/14 anonim válasza:
nem értem miért nem fogod fel amit murr+ gfero ír .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!