Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért kezdtetek el halazni?

Miért kezdtetek el halazni?

Figyelt kérdés

és most miért csináljátok?

az osztálytársaim nem értik, h mi benne olyan jó...:S

2011. jún. 7. 15:30
1 2
 11/13 Doruss ***** válasza:

Én 12 éves koromban kezdtem. Úgy, hogy mindenáron akartam valami állatot a szobámba, lehetőleg valami rágcsálót, de anyáék azokat nem szerették, semmiképpen nem akarták megengedni, meg különben is szerintük büdös meg zajos... Ezért gondoltam, hogy legyenek halaim. Végül úgy engedték meg, hogy csak én gondozom őket, ha nem teszem, felőlük megdögölhetnek. Utólag bevallották, hogy nem hittek abban, hogy képes leszek gondozni.

Azóta mániákus lettem. Egyszerűen elvarázsol. Attól, hogy nem lehet játszani velük, simogatni őket, attól még ugyanolyan szeretnivaló lények. Én mindig elnevezem őket, és teljesen hozzám nőnek.

És a vízinövényeket is imádom. Mert nálam a szárazföldiek mindig kipusztulnak, vagy kiszáradnak, vagy túllocsolom őket. Igaz, a vízinövényeknél is sok mindenre oda kell figyelni, de legalább a locsolással nincsen gond.

És az annyira jó, mikor egy hosszú nap után leülök az akvárium elé, nézem a halakat, ahogy úszkálnak... olyan békések, nyugodtak, nincs köztük semmi konfliktus, mint az embereknél, és ez olyan jó érzéssel tölt el, úgy kikapcsol...

2011. jún. 8. 17:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én csak garnélákat tartok, sztem azok sokkal jobb figurák mint a halak:D A természetnek egy kis részét csempészed a szobába.Imádom nézni ahogy tevékenykednek. Sztem sokkal jobb mint egy hörcsög, vagy egy papagáj ami egész nap csak gubbaszt egy akvárium/ketrecben.
2011. jún. 8. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy nagyon érdekes dolog ez :) A hobbym :) Jobb azért mint számitógép előtt ülni :) Meg olyan aranyosak , cukik :) Uff hát sorolhatnám még :))
2011. jún. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!