Hogyan kezdtétek a kutyasulit?
Ez teljesen egyéni. Biztosan neked is megvannak a problémáid. Biztos lehetsz benne hogy egy jó suliban megfelelő ideig tartó képzéssel megoldható a probléma.
Egyszerűen menj el először kutyus nélkül, nézd meg mit csinálnak, aztán kutyával, és menni fog minden mint a karikacsapás :)
szia!
mi most voltunk először 4,5 hónapos kutyum van. még jó hogy tanítottam már neki az ül, fekszik,marad parancsszavakat mert különben semmit nem csináltunk volna.még így is kicsit "le vagyunk maradva" amúgy meg ott megtanítják hogyan tanítsd meg.de szinte végig nyüszített, meg nem akart játszani pedig minden nap találkozik és játszik kutyákkal.mondta az oktató hogy volt olyan kutyus amelyik csak a 4. alkalommal oldódott fel.amúgy szerintem is menj el kutya nélkül és nézd meg hogy mi folyik ott.beszélgess az oktatóval...nekem is jó lett volna ha elsőnek kutya nélkül megyek, mert így tudtam volna hogy mire számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!