30 literes akváriumot kaptam milyen kis méretű halakat tudtok ajánlani? (vagyis pl. Galaxy Rasbora és 10 literre pl.3db. ) Így kérném.
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 15:57
11/19 A kérdező kommentje:
Ja és kell vmi növény bele?
2011. jún. 5. 18:47
12/19 A kérdező kommentje:
És kell vmi növény bele?? A vizet nem kell felforralni, hogy ne legyenek benne baktériumok(és persze utána lehűteni)??
2011. jún. 5. 18:49
13/19 A kérdező kommentje:
Bocs hogy kétszer kérdeztem.
2011. jún. 5. 18:50
14/19 gfero válasza:
nem kell felforralni.hagyod 1 napig piheni és utána mehet az akváriumba.de ameddig nem méreted le a vized paramétereit amit akármelyik komolyabb akvarisztikai boltban megcsinálnak kb.300 ft addig használnák tetra aqua safet egy ekkora akváriumhoz nem egy vagyon.a nővénnyek nagyban függnek hogy milyen világításod lesz
15/19 anonim válasza:
Minden akváriumba kell egészséges, élő növényzet. Kevés fényhez jó a jávai moha, cryptocoryne fajok, anubias, gömbmoha.
A vizet nem kell forralni.
Szerintem vízelőkészítő sem kell, illetve a vízparamétereket sem kell megméretni, még csak köszönőviszonyban sem áll ez a két dolog.
16/19 A kérdező kommentje:
Akkor csak hagyjam állni egy napot a vizet majd öntsem bele az akváriumba??
2011. jún. 5. 20:49
17/19 A kérdező kommentje:
Ja bocs hogy ennyit kérdezek de még kezdő vagyok. Azt akarom még kérdezni hogy a gömbmohát csak bele kell rakni a víz aljára vagy a földbe el kell ültetni mint a virágot és rá a víz?? És ugyanez a kérdésem a jávai mohával.
2011. jún. 5. 21:03
18/19 gfero válasza:
vízelőkészítőre esetleg azért lehetne szükséges mert lehet hogy túl sok nehézfém van a csapvízben amit ez leköt .meg azért én csak kíváncsi lennék hogy menyire kemény-lúgos a vizem és nem sajnálnék 300 ft egy mérésre
19/19 anonim válasza:
Alulra 1-3 mm-eres sötét kavics. A sötét színű talaj megnyugtatja a halakat, az apró szemű kavics meg jobb a növények gyökereinek.
A Crypto növényeket a kavicsba nyomd bele.
A sima Anubias túl nagyra nő. A nana kisebb. Tehát Anubias nana-t vegyél inkább. Elég ha csak bedobod a vízbe, ne nagyon ásd el mert elrothad a gyökere. A gyökerén a kisebb szálak mehetnek kavicsba de a vastag gyökértörzse nem.
A gömbmoha meg csak egy golyó, az hadd guruljon, bedobod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!