Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerinted melyik az olcsóbb,...

Szerinted melyik az olcsóbb, jobb?

Figyelt kérdés

szeretnék egy 45 literes (50x30x30) akváriumot és nem tudom, h üvegessel csináljam meg tetővel vagy tető nélkül vagy szettet vegyek:

[link] az utolső szűrő és a 4. fűtő

vagy pedig üvegessel tetővel+ [link]

melyik lenne az olcsóbb, jobb, melyik érné meg

2011. máj. 31. 19:28
1 2
 11/12 Platypus ***** válasza:

Ha panelban vagy emeleten laksz, akkor csak nyitott akváriumban érdemes gondolkodni, különben nyáron megfőnek a halaid. Tehát tető nélkül, blau lámpával. Én is használom ezt a lámpát, szép megoldás és a nyitott vízfelület miatt úgy 4 fokkal hidegebb a víz mint tetővel. Mivel nálunk dög meleg van, ezért sokat számít, de augusztusi kánikulában minden nem légkondis lakásban aggódni kell emiatt.

Szűrőből az eheimet ajánlom neked, én aquael fan miniket használok régóta, és sok a baj velük. Egyszerűen egy idő után gyengül a teljesítményük, vadi új szivaccsal se képesek a kezdeteknél megfigyelt áramlást produkálni.

2011. jún. 1. 10:19
 12/12 A kérdező kommentje:

családi házban lakok

tehát akkor üvegessel egy tetős akváriumot

a linkelt lámpa

egy eheim 2006-os szűrő

AN IC Heater 50W automata fűtő

ez így jó lesz? (45l)

2011. jún. 1. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!