Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Most baja van vagy sem?...

Most baja van vagy sem? (darakor esetleg? )

Figyelt kérdés

Van egy arany mollym összesen az a baja, hogy, a farok úszóján van 5 darab pötty, ami zöldes-kékes-fehéres, semmi más baja nincs, rendesen eszik, nem dörgölőzik, nincs egy helyben, meg semmi, amiket olvastam a halbetegségekről. Úgy viselkedik mint szokott.

Ötlet, hogy mi lehet ez, és mivel kezeljem? 54l akv, guppik, mollyk, algázó, üveggarnéla.

2011. máj. 29. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
valószínűleg darakór
2011. máj. 29. 19:04
 2/7 gfero ***** válasza:
melyikből hány darab van benne mert elégé túl van méretezve az akvárium és a garnellák se oda valók milyen algázod van?tedd külön a beteg halat és kezeld parakillel de félek tőle hogy a többi halaid is betegek lesznek a rossz tartási körülmények miatt.csinálsz heti részleges vízcserét?
2011. máj. 29. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:

4 molly, 5 guppy, 1 rák, 2 algázó.

Heti rendszerességgel, és a többinek nincs baja, kristálytiszta a víz.

És mért nem jó bele a garnéla? elég régóta megvan, a halas üzletben azt mondták teljesen jó.

Ötletet várok, legyen szíves valaki!

2011. máj. 29. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:
2 kicsi algázó, harcsa, és ha nem tudom külön tenni akkor mit csináljak?
2011. máj. 29. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy képet csinálj inkább. A mollyk színezete általában nem tiszta, keverednek, simán lehet természetes, ami rajta van. Nézd meg itt a darakórt:

[link]

2011. máj. 29. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy beteg e, de hogyha kezelni akarod, akkor a garnéla ne legyen abban a vízben amibe a gyógyszert öntöd, mert az megdöglik a gyógyszertől, az nem bírja.
2011. máj. 29. 21:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Garnélát elkülönítettük, parakillt beadtuk, remélem gyógyulás lesz.

Köszi mindenkinek a segítséget

2011. máj. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!