2 hónapja van mangrove gyökér az akváriumban, de nagyon bebarnítja a vizet, mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Valami tabletta ami nem bántja sem a növényeket sem a halakat?
vagy más megoldás is érdekel.
2009. márc. 16. 12:21
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez méág jót is tesz a halaknak, mégha nem is olyan tetszetős szemre a barnás víz.
Megoldás: a gyökér "beüzemelése" előtt pár hétig vízben áztatás, sűrű vízcserével.
2/6 anonim válasza:
Csak annyit tudsz csinálni hogy sűrűbben cserélsz vizet, vagy kiveszed a gyökeret.Más megoldás nem hiszem hogy lenne rá.
3/6 A kérdező kommentje:
Igaz,utána néztem és tényleg nem káros nekik sőt...
Az a lényeg h a halaim jól érezzék magukat,hagyom ahogy van nem kísérletezem.
köszke
2009. márc. 16. 18:28
4/6 anonim válasza:
Az jót tesz,az akvárium minden élőlényének!Így semmit nem kell vele tenni!Természetessé teszi a vízösszetételt!
5/6 anonim válasza:
tudom ez nem ide tartozik, de hol vetted a mangrovét?
6/6 Kukli Imre válasza:
Üdv. Jó rég írtad a kérdést de ha még aktuális akkor a válaszom: A barnaság nem szép és egy akváriumnak a szoba dísze kell hogy legyen. A gyökeret ha új akkor jó ki kell áztatni de ez se segít a legtöbbször akkor kell hogy vegyél a szűrőbe úgynevezett Clear Water-t az kihoz minden barnaságot. Szép napot. Imre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!