Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Jól megcsináltam az akváriumom...

Jól megcsináltam az akváriumomat? És még jókat is csinálok vele?

Figyelt kérdés

90L-es az akváriumom!Van benne élő növény eléggé sok ha úgy vesszük!Van benne világítás is,de ez neoncső!

A HALAK::::9db neonhal,4db cápamárna,5db harcsa,1db csíkhal,5db kis guppi de el is lesznek ajándékozva,2db xifó el akarom őket adni vagy ajándékozni,2 nőstény betta,1 dánió sajnos,2 tetra!!!

2011. máj. 21. 10:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azt kívánom Neked,hogy oyan életed legyen,mint a szerencsétlen halaidnak! ennyi a véleményem Rólad! SZÁNALMAS VAGY!
2011. máj. 21. 11:52
 22/32 A kérdező kommentje:
Álj már le!
2011. máj. 21. 12:01
 23/32 anonim ***** válasza:

Álj --> Állj

Legalább ebbe a 3 szavas mondatodba ne hibáznál, Te szerencsétlen :D

2011. máj. 21. 12:11
 24/32 A kérdező kommentje:
Nah most csak úgy írom hogy az oldalt ami úgy linkeltek azt írják hogy 100cm-s hosszúságú aksiban lehet a cápamárnát tartani és az enyém 74cm hosszú!(Akváriumról beszélek!)
2011. máj. 21. 12:29
 25/32 anonim ***** válasza:

Én már a cápamárnán kiakadtam, de inkább felejtsük el a témát.

Egy valamit magyarázz meg nekem. Hogy ha úgysem hallgatsz ránk, hiába adunk neked tanácsot, akkor mi a fenének teszel fel kérdéseket?

2011. máj. 21. 12:33
 26/32 anonim ***** válasza:
A 74cm nem 100, amihez arányosan nagyobb mélység és magasság is tartozik. Józan, paraszti ész...
2011. máj. 21. 12:35
 27/32 A kérdező kommentje:
Csak idegességemben írtam!De nem csak rátok halgatnék!Hanem inkább a szakemberekre!
2011. máj. 21. 12:35
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szakemberre B+! Az ilyen f@szoktól dobom el az agyam, és k**vár@ nem érdekel, hogy le fognak tiltani engem!

Fogd már fel ember, hogy ez nem jó a halaidnak!

akik itt irogtnak, általában kis taknyos koruk óta tartanak halat!

És ha tudsz olvasni, ami nem lenne meglepő az értelmedet nézve, nézd meg ezt az oldalt! [link]

2011. máj. 21. 12:47
 29/32 anonim ***** válasza:
Jav: És ha tudsz olvasni, ami meglepő lenne az értelmedet nézve, nézd meg ezt az oldalt!
2011. máj. 21. 12:48
 30/32 Doruss ***** válasza:

Épp ez az! 100 cm hosszúban tartható, és a tied 74. Most leírtad a saját hibádat. Önmagadnak mondasz ellent, nem veszed észre?

Itt amúgy mindenki jót akar a halaidnak. Miért nem fogod fel? Undorító vagy.

Akik itt irogatnak, azok mögött sokévnyi tapasztalat és számos szakkönyv elolvasása áll. Hát pont ez az, amire te nem vagy képes. amiket írtam az előbb, a diszhal.info-ról írkáltam ki, amit NEKED kellett volna megtenned. Ha ezt nem vagy képes értékelni, akkor ásd el magadat.

2011. máj. 21. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!