Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Jól megcsináltam az akváriumom...

Jól megcsináltam az akváriumomat? És még jókat is csinálok vele?

Figyelt kérdés

90L-es az akváriumom!Van benne élő növény eléggé sok ha úgy vesszük!Van benne világítás is,de ez neoncső!

A HALAK::::9db neonhal,4db cápamárna,5db harcsa,1db csíkhal,5db kis guppi de el is lesznek ajándékozva,2db xifó el akarom őket adni vagy ajándékozni,2 nőstény betta,1 dánió sajnos,2 tetra!!!

2011. máj. 21. 10:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy oda adod -e valakinek az 1000 forintos halat vagy elpusztul??? Mert hamarosan az lesz! ennyi halat NEM tarthatsz ilyen kicsi helyen!
2011. máj. 21. 11:18
 12/32 anonim ***** válasza:
És nem aggyam, hanem adjam!!!! A halak kínzása helyett inkább tanuljál! Ahogy látom, rád fér!
2011. máj. 21. 11:19
 13/32 anonim ***** válasza:

Atya ég!!!

":(( Jó oké de most vettem 1000ft-ért halat és aggyam oda valakinek ingyen? :( Ehez nincs kedvem!De egyépként a 25fok az megfelel mindeggyik halnak!Nem?"

-aggyam --> ADJAM

-ehez --> EHHEZ

-egyépként --> EGYÉBKÉNT

-mindeggyik --> MINDEGYIK

2011. máj. 21. 11:22
 14/32 anonim ***** válasza:
Nem csodálom, hogy nem tudsz semmit a halak tartásáról, hiszen, ha így írsz, akkor hogyan is tudhattál utána olvasni a fontos dolgoknak.....
2011. máj. 21. 11:23
 15/32 Platypus ***** válasza:

Azt az 1000 forintot okosabban kellett volna elköltened. És a 25 fok nem felel meg mindegyik halfajnak. A díszhalaid több kontinensről vannank összeválogatva, más éghajlatról, miért is kéne hogy megfeleljen mindnek a 25 fok? A Bettáknak például kevés. A kék neonnak meg már egy picit sok is.

Az akváriumod ebben a felállásban egyenesen szörnyű. Túltelepített, magányos csapathalak, túl sok és túl nagy fajok. Nem fog sokáig működni, ha nem válsz meg a legtöbb haladtól. A cápamárnákat és a xifókat sürgősen vidd vissza a kereskedésbe, és ha szerencséd van akkor kapsz helyette mondjuk növényt.

2011. máj. 21. 11:23
 16/32 Doruss ***** válasza:
100%

Oké, ha nem vagy képes beütni a google-be, akkor majd én megteszem helyetted.

neonhal: 20-24°C, 50 literre 6-8 hal

cápamárna: 22-28°C, 300 literre 2-3 hal

csíkhal: 26-28°C, 100 literre 1 hal

betta: 26-28°C

dánió: általában 24-26°C, 50 literre 6-8 hal (attól függ, milyen dánió)

tetra: 26-28°C, 120 literre 8-10 hal

És még nem beszéltem a pH-ról, a keménységről... GONDOLKOZZÁL MÁR, KÉRLEK!

2011. máj. 21. 11:32
 17/32 Doruss ***** válasza:
Amúgy meg ha lett volna eszed, akkor nem veszel több halat. Senkit nem érdekel, mennyiért vetted. Ha ott marad, úgyis megdöglik, hát nem érted? Egyáltalán minek tartasz halakat, hogy ha arra nem veszed a fáradságot, hogy az igényeiknek utánaolvass??
2011. máj. 21. 11:35
 18/32 A kérdező kommentje:
Oké tudjuk mindenki okos csak én vagyok hülye!Itt nem fogok neked normálisan írni!Oké?Mert nem azért tettem fel ezt a kérdést erre az oldalra hogy kijavítsanak!De csak azért kérdeztem meg hogy mi a véleményetek erről az egészről amit én készítettem!És nem hiszem hogy pont rátok fogok hallgatni!Mivel haverom is tett fel kérdést és olyat írtatok arra a kérdésre hogy 50 L-kell a bettához meg ilyenek szóval...
2011. máj. 21. 11:35
 19/32 A kérdező kommentje:
Tudom tudom!Csak tudod nincsenek betegségek az aksiba se semmi sincs a cápamárnákkal!
2011. máj. 21. 11:38
 20/32 Doruss ***** válasza:

Nem fogsz ránk hallgatni? Akkor minek írtál kérdést? Ide nagyjából csupa olyan ember válaszolt, aki tudja, amit tudni kell a haltartásról, és évek óta ezzel foglalkozik már.

Értsd már meg végre, hogy nem rosszindulatból írunk, csak a halakon próbálunk segíteni! és értsd már meg végre, hogy hiába tartható a betta, a neonhal meg a többi hal egyenként 50 literben, túl sok halad van! A cápamárnán soha nem fogod látni, hogy szenved, mert nemtud nyüszíteni, mint egy kutya, nem tud szenvedő fejet vágni, mint egy ember és nem tud tiltakozni sem. De ez nem jelenti azt, hogy jó neki így. Ezek a halak NEM TARTHATÓK EGYÜTT, EKKORA HELYEN! NEM! És vedd már a fáradságot arra, hogy legalább értelmezd azt, amit az előbb itt neked leírtam.

2011. máj. 21. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!