Most mit tegyek?! (többi lent! )
Ez egy hosszú történet...
Voltak teknőseink de előjött az alga az akváriumukban, ezért apám hozott ancikat. Nos a teknősök elkezdték őket gyilkolászni, ezért külön tettem őket egy 30 literes akváriumba, felszerelés nélkül. Ekkor kezdtem érdeklődni az akvarisztika iránt, így kaptam egy teljesen felszerelt 20 literes akváriumot. Halállomány: 1 anci (amelyik túlélte a teknősöket) 4 guppi és 1 almacsiga. Akkor még nem tudtam, hogy ez így nagyon sok, ahogy sok más (hülye) kezdő, az eladóra hagyatkoztunk. Beleestem a túletetés nevű bajba...Jött a halpenész, elvitte a 3 nőstény guppit. Túlestünk ezen is, de aztán jött a baj: elköltözünk külföldre...Mi legyen a halakkal? Az akváriumot ki tudom vinni, de a halakat és a csigát nem...Végül egy barátnőmhöz kerültek, ugyanis sehol sem egyeztek bele, hogy befogadják őket, igen ám de a barátnőmnek csak egy 15 liter körüli akváriuma van egy légpumpával...Úgyhogy most itt állok külföldön tétlenül, nem tudom mit csináljak! Kérlek segítsetek! Nem akarok állatkínzó lenni!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!