varjunk csak, azt hiszem ehhez hasonlít
csak szőrösek picit a levelei. utána is kérdeztem a boltban, hogy biztos-biztos akváriumi növény-e, azt mondták tuti, nekem picit gyanús
és az itteni Hemagraphis-ra is hasonlít. hátulról számítva a hatodik
ha gyorsan kapok válaszokat, még talán lenne időm visszavinni, ha nem az :)
Jól érzed, ez nem akváriumi növény.
Valamilyen Hemigraphis fajta valóban, ki fog pusztulni egy idő után, ha víz alatt marad.
Szárazföldi. Pedig amúgy tök jól néz kia akváriumban.
Egyébként nem értem, hogy akvarisztikai boltokban miért adnak el szárazföldi növényeket vízinek... múltkor is láttam egy tök szépet, aztán rájöttem, hogy láttam már ilyet cserepesben. Utánanéztem neten és nem létezik vízi változata. Mikor legközelebb visszamentem a boltba, a nagyja már el is volt rothadva. Nem értem, hogy van ez...
visszavittem, éshát elkezték mondani, h az akváriumi növény, mit akarok bizonyítani vele, h jobban értek hozzá, mint a profik, és hogy ők csak akváriumi növényeket árulnak.. mondanom sem kell 1 Spathiphyllum wallisii is volt náluk, amiről már virított, hogy nem akváriumi. elkezte magyarázni a halas, hogy vízben vannak, és elpusztulnának, ha nem lennének akváriumiak.
Aztán végül visszavették..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!