Akváriumi növény. Mi a neve és mért nem terjed növekszik, inkább pusztálás jeleit mutassa?
a talaj apró kavicsok.
mit javasolnátok? vagy meleg vizet szeret vag milyet mi lehet a gond?
Hogy van elültetve? Mert nekem is apró kavics a talaj. Úgy ültesd el, hogy a gyökere legyen csak a talajban, az a része pedig, ahol a levelek kezdenek nőni, már kint legyen a vízből.
Ez ugyan nem hólyagos vizikehely, de ha így van elültetve neked is, akkor azért sápad elfele.
Molli 20-22 fokos vízben? 25-28 fokos kellene neki. És 150 literes akvárium.
Milyen világításod van és hány literes az akvárium?
Nekem volt régen ilyen növényem régen, de elajándékoztam, mert de elég ronda volt így mikor megnőtt. Lett egy méter hosszú szára és utána jött még egy méteres levele.
Volt 3-4 ilyen szál összevissza tekeredve az akváriumban körben, és betakarta a fél akvárium tetejét, hogy abba már utána fény se jutott. Szerintem örüljél ha megdöglik, úgyis bazi nagyra nő és akkor meg már hülyén néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!