Megnőtt az ancim, mi legyen?
Akkor nem ancid van, hanem valamilyen más algázód, pleko, gibi, ilyesmi lehet. 30 centire simán megnőhetnek, el kellene adni őket (akvarista.hu-n meghirdetheted).
Az, hogy nem nő tovább kis akváriumban, nem ilyen egyszerű. A számára kedvezőtlen körülményektől (például sokkal több ammónia gyűlik fel ekkora vízben, mint amit kibírna) visszamarad a fejlődésben, tehát valóban kisebb lesz, de egészségtelen is, hamarosan megbetegszik és elpusztul. Tehát nem ez a megfelelő eljárás.
hm, ahhoz képest ancinak adták el :( úgy is néz ki kb...
érdemes 2 db halat meghirdetni? Van, aki átvenné? Amúgy meddig maradhat? mi az a méret, aminél már tényleg át kellene adni valakinek? Arra is gondoltam, hogy csak miattuk veszek egy nagyobb aksit, de persze olyan nagyon nagyot nem tudok venni, max. egy 120 l-est, nem tudom, hogy az elég lenne-e a végleges méretéhez?
Sajnos gyakran csinálnak ilyet, az eladóknak általában gőzük sincs a halakról. Ha most 15 centisek, már sajnos bőven túlvannak azon a méreten, amit ekkora akváriumban tartani szabad. A 120 liter sem nagy segítség, általában olyan 300 liter náluk a minimum, persze ismerni kellene, hogy milyen fajták.
Próbáld meg beazonosítani itt (nem egyszerű, rengeteg változat létezik):
Természetesen érdemes 2-őt meghirdetni, van külön harcsás topic, nézd át a hirdetéseket, hogy tisztában légy az árukkal. Szerintem hamar elviszik.
Aztán legközelebb jobban nézd meg, hogy mit veszel, ne nagyon hallgass az eladókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!