Van egy sziámi harcoshalam ezek a tünetek betegségre utalnak vagy fáradtságra vagy valami másra?
Hát én nem tudom hogy hol olvastad ezt. De úgy tartani sziámi harcoshalat, hogy azt sem tudod, hogy létezik fűtő... a szűrő az kell minden halnak. A kőről tudod egyáltalán, hogy nem meszes kő-e? csináltál sósav próbát? A műnövénynek sincs semmi értelme. 11 literes izé nem felel meg állattartásra. Nem értem, hogy lehet az, hogy valaki azt hiszi, abból áll a haltartás, hogy bedob egy halat egy edénybe azt' majd ellesz. Ez borzalmas.
Akkora változásnak és olyan rossz körülményeknek tetted ki, hogy darakóros lett és meg is fázott.
Nagyon sajnálom szegény halat... sajnos menthetetlen. Főleg így, hogy nem tudsz semmit.
Ha halat akarsz tartani, akkor olvass el sok szakkönyvet, meg itt is sokat megtudhatsz, ha visszalapozgatsz régebbi kérdésekhez, ahol megkérdezték, mi kell a haltartáshoz, hogy érdemes indulni, stb.
nem tudtam neki venni nem igazán van rá időm sajnos :(:(
és mielött itt is elkezdik hogy én csak hülyéskedek az emberekkel hát az nem igaz! ... de viszont ma nagyon sokat úszott nem olyan sokat van egy helyben ... lehet nem volt amúgy baja .. de nemtudom :( ... remélem mielöbb lesz időm venni cuccokat !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!